Розширене покращення GreasyFork і SleazyFork: сучасний інтерфейс, обране одним кліком, пряме встановлення, докладний перегляд скриптів, покращена панель редактора, світла/темна тема, оптимізована навігація та багато іншого.
< Відгуки до GreasyFork Premium
Yaklaşık olarak böyle bir şey mi düşünüyordun?
Tampermonkey’deki gibi küçük bir “Özellikler” veya “İzinler” bölümü olabilir. İzinleri, ağ erişimini, depolamayı, harici kaynakları vs. simgelerle gösterebiliriz.
Bunu doğrudan Greasy Fork’a eklemek için bir PR açmak gerekir ama tabii Jason’ın da kabul etmesi lazım.
Olmazsa GreasyFork Premium’a ekleyebilirim. Zaten scriptlerin metadata’sından simgeleri almak için benzer bir sistem kullanıyorum, sadece biraz geliştirmem yeterli.
Bu arada koduna da baktım, yaklaşımın mantıklı.
Hatta bunu biraz daha optimize etmek için ileride .meta.js kullanmak da mümkün olabilir.
İsteğimin temel sebebi, kod kısmına bakmadan bilgiler kısmından hangi izinleri istediğini görebilmemiz. Yani nasıl yaparsın bilmiyorum ama sanırım tek sorun çıkaracak yer, kodu okuyup oradan kusursuzca @grant izinlerini ayıklamak.
İsteğimin temel sebebi, kod kısmına bakmadan bilgiler kısmından hangi izinleri istediğini görebilmemiz. Yani nasıl yaparsın bilmiyorum ama sanırım tek sorun çıkaracak yer, kodu okuyup oradan kusursuzca @grant izinlerini ayıklamak.
GreasyFork kurucusu ile iletişime geçmiştim ancak bu özelliğin eklenme ihtimalinin düşük olduğunu söyledi. Talebim kısaca şu şekildedir: Görseldeki ilgili alana "İzinler" başlığı eklenmesini rica ediyorum. Aşağıya eklediğim yapay zeka tarafından üretilmiş örnek koddaki gibi; eğer @grant none kullanılmışsa "İzinler: Yok" ibaresi yer almalı, bir hata oluşması durumunda ise "Tespit edilemedi" şeklinde bir uyarı dönmelidir. Çok fazla görsel veya teknik detay talep ediyor olabilirim ancak bu entegrasyonu sizin çok daha başarılı bir şekilde yapabileceğinize inanıyorum.
Temsili Yapay Zeka Kodu: